Over Drenth Een rijke historie en een kleurrijke toekomst

Historie

Drenth Verven kent een historie vanaf de jaren ’60 van de vorige eeuw. De roots van de onderneming liggen in de stad Groningen aan het Boterdiep (tegenwoordig is dit het Simplon Jongerenhotel). Hier startte de naamgever met het op bescheiden schaal en naar eigen receptuur, produceren van verf voor collega-schilders. Dit was een schot in de roos en leidde tot een gestage groei. In 1992 verhuisde het bedrijf naar Winschoten, daar nam Drenth Verven de verffabriek Veenstra over. Anticiperend op nieuwe ontwikkelingen, milieueisen en de schaalvergroting in de sector werd Drenth Verven in 2004 onderdeel van NelfKoopmans in Marrum.

Welkom bij NelfKoopmans

Wij staan altijd voor je klaar om net dat stapje verder te gaan. Natuurlijk wil je de allerbeste kwaliteit verf: die leveren wij! Eigenlijk is er geen schilderwerk waar wij niet de perfecte oplossing voor in huis hebben. Van reguliere verfproducten tot zeer specialistische probleemoplossers. Als familiebedrijf voegen we altijd een extra ingrediënt toe: betrokkenheid.

We leveren meer dan verf!

Onze vakmensen verdiepen zich in jouw uitdaging en doorgronden elk detail. Vanuit ons vakmanschap denken we met je mee en denken we verder. Je kunt bij ons terecht voor doortimmerde adviezen en services op maat. Zo helpen we groothandels met logistieke oplossing en commerciële ondersteuning. En helpen we schilders om de mooiste resultaten neer te zetten, qua schilderwerk en rendement. Ook voor cursussen om je vakmanschap te vergroten kun je bij ons aankloppen.

Duurzaamheid in producten en relaties

Onze moderne verffabriek staat in een van de mooiste Unesco gebieden van Nederland: het Waddengebied. Dit herinnert ons dagelijks aan hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet en elkaar te zorgen. We werken continu aan het zo duurzaam mogelijk maken van onze processen en producten. Net zoveel aandacht steken we in onze relatie met groothandels en schilders.

(c) Drenth Verf alle rechten voorbehouden 2024